Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Új csapatot mutatott be az EA az F1 23-as játékban, és a trailer dátuma is kiderült
Fotó: YouTube, @EASPORTSF1
Esport

Új csapatot mutatott be az EA az F1 23-as játékban, és a trailer dátuma is kiderült

Az EA Sports egy új csapat bemutató videóval pezsdítette fel a F1 23-as játék közösségét, aminek nagy valószínűséggel nagy jelenttősége lesz az idei játékban.

A kiadó ma kora este publikált egy videót a F1 23-ról, s ugyan arról nem esett szó, hogy milyen lesz a játék, mivel arra még május 1-ig kell várni. Azonban a videóban lévő esemény a valós Forma-1-es csapatok autóbemutatóira hasonlít, akik ezt korábban már februárban megtették az idei konstrukcióikkal.

A videóban megjelenik a Sky Sports F1 kommentátora és versenyzője, Naomi Schiff és a Red Bull Racing tartalomkészítője, Durk Chocolate, valamint a Konnersport Racing Team vezető alelnöke, Tim Fellows, Matt Gallagher F1-es szakértő, és a fiktív Forma-1-es versenyző, Devon Butler hangja, aki a szintén most bejelentésre került Konnersport Racing Team csapatában versenyzői szerepet vállal. Ez azt sugallja, hogy az F1 2021-ban nagy népszerűségnek örvendő “Braking Point” sztorimódjának folytatása várható a F1 23-ban.

A bemutató Konnersport Racing Team logójának felfedésével kezdte, amelyet úgy tűnik, hogy egy Butler Global nevű cég szponzorál [ami elég sokat elmond arról, hogy Devon Butler hogyan kaphatta meg az ülését]. Ha játszottál már az F1 2021-gyel és a narratíva-központú Braking Point móddal, több mint ismerős lehet Devon Butler modora és magabiztossága, aki a nem a legkedvesebb modoráról ismert.

F1 23, Forma-1
Fotó: Twitter, @EASPORTSF1

Fellows aki a videó alapján a Konnersport Racing Team vezető alelnökeként tevékenykedik azonban felfedte a Konnersport álmát és kifejtette, hogy Devon Butler nagy tiszteletnek örvend az F1 világában – sőt, odáig ment, hogy jövőbeli világbajnokként jellemezte őt. [Ha ez nem egy utalás arra, hogy merre tart a Braking Point történetének folytatása, akkor nem tudjuk, mi az.]

Annak ellenére, hogy az F1 2021-es Braking Pointban Aiden Jacksont alakítjuk, egyelőre nincs szó arról, hogy Devon Butler mellé egy második versenyző is csatlakozna a Konnersport Racing Teamnél. Ez tehát arra utalhat, hogy a játékosok kihasználhatják az F1 22 F1 Life funkcióit – amire biztosan építkezni fog az F1 23, hogy saját csapattársat hozzhassunk létre Devon Butler mellé.

“Az autó egyszerűen ragyogóan néz ki. Mindenki nevében beszélek a Konnersportnál, látva a kemény munkát és az elkötelezettséget, a csapat szenvedélyét, a mérnöki munka minőségét, a szerelők vágyát, mindenki elkötelezettségét. Ez igazán inspiráló. Nagyon büszke vagyok” – magyarázta Fellows.

“Nos, azt hiszem, ez számunkra is ugyanolyan, mint mindenki számára. A kulcs a teljesítményben lesz. Próbálunk majd szerezni néhány pontot az út során. Fejleszteni fogjuk az autót és a csapatot, és addig hajtjuk magunkat, amíg el nem érünk egy olyan pontra, ahol mindannyian kollektíven elégedettek vagyunk, és ahol szeretnénk lenni.  Szükségünk van egy szilárd alapra, amire építhethetünk, és ez a mérnöki munka, a szoftveres szimulációk, a szerelői személyzet [és még sokan mások]. Azt hiszem, mindannyian csak versenyezni akarunk, mert van egy autónk, amiről úgy érzem, hogy versenyképes, és van esélyünk arra, hogy ott legyünk az élmezőnyben.”

Fellowst utána még arról kérdezték, hogy mit gondol versenyzőjéről, Devon Butlerről.

“Nos, Devon az Devon. Nem mindenki kedvence. Nagyon önfejű. Eléggé az egó vezérli, de valami egyedit adott nekünk, a versenyzői rálátása és az Forma-1 világában nagy tiszteletnek örvendő személyisége segített nekünk abban, hogy ezt a kivételes autót megépítsük. Devonnel úgy gondolom, hogy egy potenciális jövőbeli világbajnokunk van.”

F1 23, Devon Butler, Forma-1
Fotó: Twtter, @DevonButlerReal

Egy rövid [fiktív] telefonbeszélgetés keretei között sikerült még elkapni Devon Butlert is, és megkérdezni arról, hogy mit gondol a bejelentésről.

“Nagyszerű egy olyan csapatba kerülni, amelyik hisz abban, amit tudsz, és elég okos ahhoz, hogy ne álljon az utamba, és hagyja, hogy azt csináljam, amihez a legjobban értek. Nem fogok hazudni. Kemény munka volt rávezetni őket arra, amit én Devon Butler módszernek hívok. Már nagyrészt ott vagyunk, és igen, készen állunk a pályára lépni.”

Ezután még arról kérdezték Butlert, hogy szerinte megállja-e a helyét a csapat konkurenciával szemben.

“Ezt még túl korai lenne megmondani, de ha az autóval van esély a dobogó tetejére lépni, akkor én vagyok az a srác, aki alkalmas erre. Az élen állóknak üzenem, hogy figyeljék a tükreiket, mert nem sokáig fog tartani, amíg utolérem őket” – ezután Butlernek úgy tűnik dolga akadt mivel, le kellett tenni a hívást.

F1 23, Forma-1
Fotó: Twitter, @DevonButlerReal

Ezután még Schiff felkonferálta Matt Gallaghert a F1-es kommentátort, és megkérdezte, hogy mit gondol a Fellows által nagyra tartott britről.

“Ő világbajnoki anyag, a nagy felhajtás miatt, hogy csatlakozik a Konnersporthoz és vezeti a csapatot, lehet, hogy ez lesz az igazi [út sszámára]. Bármi is történik, biztos vagyok benne, hogy a többi csapat fel fog figyelni. Kell egy kis idő, hogy összeszokjanak. Azt hiszem a tabellán lejjebb lévő csapatokat nézve, ennek a csapatnak nagyon is van esélye arra, hogy harcban legyen a többiekkel, de várnunk kell és meglátjuk. Jó lesz látni egy újabb csapatot” – zárta Gallagher.

A videó pedig egy bejelentéssel zárul, miszerint további információk május 1-én érkeznek majd az EA Sports közösségi média felületeire.

Konnersport Racing Team – 2023 Team Reveal

Naomi Schiff and @DurkChocolatee reveal Konnersport Racing Team’s car for the 2023 season. Joined by Senior Vice President, Tim Fellows, and more special guests from the world of Formula 1®, discover the newest car on the grid and hear from headline driver Devon Butler ahead of his highly anticipated debut season with the team.

Így néz ki az idei, 2023-as Azeri Nagydíj menetrendje

Forrás: YouTube.com - EA SPORTS F1  

Releváns cikkek

1 megjegyzés

  1. Simboostr: Nyílt béta teszt - Interjú a fejlesztőkkel

    […] Új csapatot mutatott be az EA az F1 23-as játékban, és a trailer dátuma is kiderült […]

A hozzászólások lezárva.