Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Csatlakozz a Simboostr 50%-os karácsonyi akciójához és Nyerd Meg a 1500 eurós szimulátor szettet!
Fotó: Simboostr.com
Esport

Csatlakozz a Simboostr 50%-os karácsonyi akciójához és Nyerd Meg a 1500 eurós szimulátor szettet!

Mint ahogy már korábban írtuk, az AI technológiákkal működő Simboostr most már elérhető az F1 23 nevű Forma-1-es simcade játékhoz, amely most a karácsonyi hónapokra egy hatalmas akciót és nyereményjátékot kínál a versenyzés szerelmeseinek.

A Simboostr egy új magyar fejlesztésű szoftver, mely hivatalosan elérhetővé vált októberben.
A szimulátoros adatelemző eszköz célja, hogy segítse azokat a játékosokat, akik nem rendelkeznek versenymérnökkel, de szeretnék tovább fejleszteni a vezetési technikájukat. A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletesen áttekintsék teljesítményüket körről-körre és kanyarról-kanyarra. Emellett, Alfie, a virtuális versenymérnök, segít a kevésbé jártas versenyzőknek értelmezni a telemetriai adatokat.

Simboostr karácsonyi nyereményjáték

A mostani akciójuk keretében 50%-os leárazást nyújtanak az előfizetésükhöz, aminek a beváltásával esélye lehet versenyzőknek két igazán értékes nyereménnyel gazdagodnia a karácsonyi időszakban.

Simboostr
Fotó: Simboostr.com

Elsőként egy Asetek La Prima™ Bundle boldog tulajdonosává válhat azon személy, aki megnyeri ezt az ajándékot.
A gyártó oldala szerint egy belépő szintű szimulátoros szettet tartalmaz a csomag, mint egy 12Nm-es kormányművet, egy formula autók stílusához hasonlító kormányt és egy pedál szettet. Mindez 1440.75 eurót képvisel érték szempontból, ami, ha nem is nevezhető magyar mértékben nézve belépő szintnek, de egy igazán profi alapot adhat a szerencsés nyertesnek a jövőbeni céljainak az eléréséhez.

A szett kompatibilis több komoly szimulátorral és játékkal, mint az Assetto Corsa Competizione-al, az F1-es szériával és az iRacing-el, csak hogy párat említsünk.
A további információkról a gyártó weboldalán lehet tájékozódni.

Simboostr
Fotó: Simboostr.com

A La Prima™ Bundle mellett még egy Invicta™ Sim Racing Boots, cipő párt is lehet nyerni, ami 38 és 46-os lábméret között elérhető. Ez nagyban segíthet a versenyzés közbeni pontosabb és kényelmesebb pedál használatban.

Az Asetek leírása alapján a vékony gumitalp stabil tapadást biztosít. Az elülső rész perforációval van ellátva a maximális légáteresztés érdekében, a talp pedig párnázott az extra kényelem érdekében, hogy a versenyzés élménye könnyed legyen. A csizma önrögzítő pánttal és fűzővel van ellátva, amelyek könnyű beállítást és tökéletes illeszkedést biztosítanak.
Minderről szintén az Asetek weboldalán lehet további informácirót találni.

Viszont hogyan is regisztrálhatunk a nyereményjátékra (?), jön fel a kérdés

1. Ha még nem regisztráltál Simboostr-fiókot, akkor ITT regisztrálhatsz.
2. Iratkozz fel PRO előfizetési csomagra egy évre a XmasBoost kuponkóddal, amivel egy 50%-os kedvezményt kapsz.
3. Ha feliratkoztál, automatikusan részt veszel a Simboostr karácsonyi nyereményjátékban.

Így már csak a december 27-ei időpontig kell várni, amíg lezárul a nyereményjáték és a Simboostr közösségi felületein nyilvánosságra kerül a szerencsés nyertes neve.

Korábban már írtunk egy nagyszerű cikket, ahol bemutattuk a szoftver működését, ezért akit érdekelhet a Simboostr pontosabb használata, annak jó szívvel ajánljuk az alábbi cikkünket!

Megérkezett a Simboostr az F1 23-hoz!

Releváns cikkek