Quantcast
Legfrissebb híreink
Andrea Stella lesz a McLaren csapatvezetője
Formula 1

Andrea Stella lesz a McLaren csapatvezetője

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az Alfa Romeo partnert talált Andreas Seidl-ben, ezért a német szakember elpártolt a wokingiaktól. Ezzel együtt pedig szintén jött a bejelentése McLarentől hogy Andrea Stella kerül a német szakember helyére.

Andrea Stella 2015-ben csatlakozott a McLarenhez műveleti vezetőként, mielőtt 2018-ban teljesítményigazgatóvá, majd nemrégiben 2019-ben ügyvezető igazgatóvá nevezték ki.

McLaren
“Egy olyan csapattal vagyok ezen az úton, amely tele van tehetséggel, tapasztalattal, versenyszellemmel és elhivatottsággal.” – Andrea Stella, McLaren F1 csapatfőnök

A továbbiakban pedig ezt nyilatkozta az új helyzet kapcsán a McLaren hivatalos bejelentésének keretei között.

“Kiváltságosnak érzem magam, hogy a McLaren F1-es csapatának következő szakaszaként elvállalhatom a csapatfőnöki szerepet. Hálás vagyok Zaknak [Brown] és a részvényeseknek a belém vetett bizalmukért, valamint minden kollégámnak és azoknak, akik F1-es pályafutásom során támogattak. Reálisak vagyunk a ránk váró munka mennyiségét illetően, hogy feljebb léphessünk a rajtrácson, de izgatott vagyok és biztatott, hogy egy tehetséggel, tapasztalattal, versenyzői szellemmel és elhivatottsággal teli csapattal veszem részt ezen az úton. Várom, hogy mindannyiukkal, Landóval és Oscarral szorosan együtt dolgozhassunk, hogy együtt érhessünk el nagy sikereket és élvezhessük az utat.”

 

 

Borítókép/képforrás: Instagram, @mclaren

Reklám

Releváns cikkek