Quantcast
Legfrissebb híreink
Vasseur még nem akar a szerződésekről tárgyalni
Formula 1

Vasseur még nem akar a szerződésekről tárgyalni

Frédéric Vasseur szerint még nem érdemes a Ferrari 2024-es versenyzői felállásról beszélni.

A francia szakember január 9-én csatlakozott a Ferrari kötelékébe, ahol ügyvezető és vezérigazgató szerepeket tölt be. Amivel pedig átvette a vezetést a négy évig csapatfőnöki és ügyvezetői pozíciót betöltő Mattia Binotto-tól.

Jelenleg úgy vélik, hogy Charles Leclerc-nek és Carlos Sainz-nak stabil szerződése van a következő év végéig.

“Két hete csatlakoztam a Ferrari-hoz. Szerintem még van jó pár hónapnyi szerződésünk Charles-al, ezért ezt a problémát nem szeretném ma megvitatni. Nem hiszem, hogy ez most prioritás lenne. Jó kapcsolatunk van, és lesz időnk beszélni, de elsőként a teljesítményre és az eredményekre kell fókuszálnunk” – mondta nemzetközi újságíróknak a GrandPX szerint.

Vasseur

Amikor arról kérdeztek, hogy a Ferrari-nak sikerült plusz harminc lóerőnyi teljesítményt szereznie a 2023-as idényre, véleménye szerint nem ez volt az egyik oka annak, hogy az előző szezonban gyengélkedett a csapat.

“Nem tudom, hogy ezek a számok honnan jönnek. Az előző évben nem az erőforrással voltak problémák. Inkább a megbízhatóság volt az. Úgy tűnik, hogy ez most már rendben van, de a megbízhatóság a pályán egy másik dolog, mert a problémák a vibrációkból és egyéb más helyekről is keletkezhetnek. Majd Bahreinben tisztább képet kapunk erről” – mondta francia szakember.

 

 

Borítókép/képforrás: Twitter, @ScuderiaFerrari
Forrás: grandpx.news

Releváns cikkek