Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Alonso figyelmeztette Vettelt az esetleges F1-es visszatéréséről
Fotó: Aston Martin F1 Team
Formula 1

Alonso figyelmeztette Vettelt az esetleges F1-es visszatéréséről

Fernando Alonso éles figyelmeztetést intézett Sebastian Vettelhez, miután a Sky Sports műsorvezetőjének, Martin Brundle-nak adott interjújában nem volt hajlandó tagadni az F1-es visszatérést.

A német pilóta a 2022-es Forma-1-es szezon végén visszavonult, és ezzel véget vet a sportággal eltöltött 16 éves fantasztikus karrierje.

Bár élvezi a visszavonulását, Vettel elárulta, hogy hiányzik neki az az adrenalin, amelyet az F1 olyan kihívásként nyújt, mint egyetlen más kihívás sem a világon.

Egy 2026-os visszatérés az Audival látványos lehetőség lehetne, ha a német egy kicsit hosszabb távú projektet választana, amely a 40-es éveiig tartana – hasonlóan ahhoz, ahogy hősének, Michael Schumachernek a Mercedesnél.

“Nyilvánvalóan rajta múlik, hogy gondolkodik-e [ezen]” – mondta Alonso a Szingapúri Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján.

“Ahogy mondtam, azt hiszem, amikor Daniel [Ricciardo] visszatért, az egy kihívás [volt]. Nem szabad alábecsülni. Visszatérni az F1-be, az biztos, hogy kihívás lehet.”

Alonso jó helyzetben van ahhoz, hogy tanácsokat adjon Vettelnek, mivel a McLarentől való 2018-as távozása után visszavonult a sporttól, mielőtt úgy döntött, hogy két szezon kihagyás után visszatér az Alpine-nal.

A 42 éves versenyző maga sem mutatja a lassulás jeleit, hiszen ő az az ember, aki Vettel helyére lépett, és továbbra is az élve viszi az Aston Martint a mezőnyben.

Pérez elfogadja Marko bocsánatkérését, viszont Hamilton elítéli a megjegyzést

Slide Up
x

Releváns cikkek