Quantcast
Gasly: A McLaren és az Alpine még mindig túl gyors hozzánk képest
Legfrissebb híreink
Gasly: A McLaren és az Alpine még mindig túl gyors hozzánk képest
Formula 1

Gasly: A McLaren és az Alpine még mindig túl gyors hozzánk képest

Pierre Gasly szerint az AlphaTauri még mindig képtelen a pontokért harcolni, ami annak ellenére sem sikerül, hogy nem régiben új fejlesztéseket kapott az autó. 

Miután a francia versenyző további 3 éves szerződést kötött az AlphaTauri F1-es csapatával, még a Brit Nagydíj idején, az azt követő versenyeken sem igazán jöttek az eredmények. Hiszen a legutóbbi futamon, a Mgyar Nagydíjon is a boxutcából kellett indulnia, az erőforrás cseréje miatt.

„Az előző pár hét mindenképpen nehéz volt, és hogy a boxutcából indultunk. Pár dolgot vissza kellett csinálnunk, hogy azon a szinten folytathassuk tovább ahogy azt tettük a szezon során korábban is. Szerintem sok érdekes dolog volt ott.” – mondta a RaceFans.net jelenlétében.

AlphaTauri | Rajtvonal Magazin
fotó: Práder Patrik – Rajtvonal Magazin

„A teljesítmény terén, valamivel sokkal jobban teljesítettünk, mint pénteken, és az azt megelőző pár hétben. Szóval mindenképpen sok az érdekes adat van.”

„A boxutcából rajtolva, nagyon elégedett vagyok a 12-ik helyemmel. Ebben a pillanatban a McLaren és az Alpine még mindig túl gyors hozzánk képest, és az Aston is úgy tűnt, hogy javult egy kicsit. Még mindig azt mondom, hogy pozitív volt a vasárnap, még annak ellenére is, hogy messze vagyunk attól a pozíciótól ahol szeretnénk lenni.” – zárta ezzel Gasly.

Reklám

borítókép: Instagram, Pierre Gasly

 

Releváns cikkek