Quantcast
Legfrissebb híreink
Hamilton: Jó tudni, hogy hogyan érez felőlem Alonso
Formula 1

Hamilton: Jó tudni, hogy hogyan érez felőlem Alonso

“Jó tudni, hogy hogyan érez felőlem” mondta Hamilton, miután Alonso leidiótázta őt a balesetük után.

Lewis Hamilton felvállalja a hibát, aminek köszönhetően Fernando Alonso-val ütközött, mivel “ez az, amit a felnőttek csinálnak”, miután a riválisa leidiótázta őt.
A Mercedes versenyzője kiesett a versenyből, miután az Alpine-t alapul véve elkatapultálta magát a levegőbe. Ennek hatására Alonso idiótának nevezte azt az követő rádió beszélgetés során, amit a tv közvetítés alatt is hallhattunk.

A videó a képre, avagy ide kattintva érhető el.

Hamilton

A következőek voltak hallhatóak Alonso rádiózása során, “Bezárta az ajtót kívülről. Úgy értem, egy nagyon jó startunk volt, de ez a srác csak azt tudja, hogy hogyan kell elsőként indulni.”

Erre a felkiáltásra a következőket reagálta Hamilton, “Nincs igazán válaszom erre. Viszont tudom, hogy a pillanat hevében sokkal érzelmesebb tud lenni az ember.” – idézte a RaceFans.net.

“Viszont, jó tudni, hogy hogyan érez felőlem. Ez jobb így nyíltan. Mint ahogy mondtam, ez nem volt szándékos, és vállalom a felelősséget miatta. Ez az, amit a felnőttek csinálnak.”

Hamilton

Hamiltonnak nem volt szándéka megbeszélni a riválisával a történeteket, de ahogy azt ő is mondta, “Lett volna, mielőtt meghallotta, hogy Alonso mit mondott.”

“Ez autóversenyzés, mindent beleadtam. Megpróbáltam megelőzni őt a külső ívről az ötös kanyarban, de nem hagytam neki elég helyet, ezért megfizettem érte az árát. Ez nem volt szándékos, csak megtörtént. ” – zárta Hamilton a szavait.

Borítókép/képforrások: Instagram, mercedesamgf1, f1

 

Releváns cikkek