Quantcast
Verstappen megerősítette, hogy a Red Bull befejezte a Sky Sports iránti bojkottját
Legfrissebb híreink
Verstappen megerősítette, hogy a Red Bull befejezte a Sky Sports iránti bojkottját
Formula 1

Verstappen megerősítette, hogy a Red Bull befejezte a Sky Sports iránti bojkottját

Max Verstappen megerősítette, hogy a Red Bull befejezte a bojkottot, amit a Sky ellen kezdtek meg és folytatják a közreműködést a TV-csatornával.

A Red Bull a legutóbbi mexikói versenyhétvégén megtagadta, hogy interjúkat adjon a Sky-nak, amely az Egyesült Királyságban, Németországban és Olaszországban az F1 közvetítésének jogával rendelkezik. A csapatfőnök, Christian Horner azonban pénteken válaszolt a Sky képviselőinek kérdéseire egy speciálisan összehívott médiakonferencián, amelyen az FIA által a 2021-es költségvetési felső határ túllépéséért kiszabott büntetésről szóló FIA-val kapcsolatos kérdésekre válaszolt.
A bojkott okait magyarázva Horner bírálta a Sky tudósítását.

„A bajnoki címek „elrablásával” kapcsolatos vádakat nem érezzük pártatlan kommentárnak.”

Úgy gondolják, hogy ez a Sky riportere, Ted Kravitz megjegyzésére utal, amit az Egyesült Államok Nagydíj hétvégéjén tett.
Kravitz szerint Lewis Hamiltontól elrabolták a bajnoki címet, amikor elveszítette a világbajnokságot a tavalyi utolsó futamon.

Verstappen
Ted Kravitz / Twitter: @tedkravitz

Verstappen elmondása szerint, „állandó áskálódásnak volt kitéve, és tiszteletlen volt vele szemben egy bizonyos személy”.

Viszont úgy tűnik, hogy enyhült a felek közötti viszály, ugyanis ennek hatására, a Sky Sports Forma-1 igazgatója, Billy McGinty a hírek szerint a hét elején meglátogatta a csapatot, hogy megvitassák a témát, a RaceFans.net szerint.

Reklám

Így a csütörtöki FIA sajtótájékoztatóján Verstappen egy másik Sky-os riporter, David Croft kérdését fogadta el egy másik témában.
Később a Sky-bojkottról kérdezve Verstappen azt mondta, hogy „Meghúzták a vonalat és tovább léptek a témán”.

 

 

Borítókép: F1.com

Releváns cikkek