Quantcast
Legfrissebb híreink
Wolff: Egy újabb rossz start nem fogja eltántorítani Lewist
Formula 1

Wolff: Egy újabb rossz start nem fogja eltántorítani Lewist

Mint az láthattuk, a Mercedes számára nem indult jól a 2023-as év sem.

Habár hisznek az oldaldoboz nélküli konstrukciójukban, Bahreinbe érkezve rá kellett jönniük, hogy idén sem sikerült teljesen előre lépniük és változásra van szükség az autó felépítését illetően. Egy biztos, a Mercedes egy látszólag nehéz útra tért a szabályváltoztatások után, ám még nem késő változtatniuk.

A német csapat főnöke, Toto Wolff, azonban erősen hisz Lewis Hamiltonban és önbizalmában. Szerinte Hamilton képes lesz felállni, még akkor is, ha hátrébbről kell versenyeznie immáron második éve.

“A Lewis-helyzet, amit hallhattak a rádióban. Szerintem ő a csapat szerves része, segíti a csapatot mi pedig mindig összetartunk.”

Lewis Hamilton, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

Mindenesetre az osztrák nagyon hisz a hétszeres világbajnokban és bízik hatalmas tapasztalatában. A szezonnyitó ugyan nem indult jól számukra, de egy viszonylag jó eredménnyel várhatják a második versenyt, amit Dzsiddában rendeznek meg.

“Nem hiszem, hogy ez változni fog csak azért, mert volt egy másik kezdésünk, ami nagyon rossz volt. Nyolc konstruktőri bajnokságot és hat pilótabajnokságot nyertünk vele, ez egy tartós kapcsolat köztünk.” – folytatta sorait Wolff.

Ugyanakkor Wolff nem nyilatkozott arról, hogy a Mercedesnek van-e terve arra az esetre, ha a jelenleg hétszeres világbajnok pilótájuk elhagyná a csapatot, szerinte most nem ez a lényeg.”

Azonban már esett szó közöttük szerződéshosszabbításról, ami épp a szezon végén esedékes.

Mercedes: Levél a rajongóinkhoz

Forrás: racefans.net  

Releváns cikkek