Quantcast
Legfrissebb híreink
Nincs annyi jegy, amit ne tudnának eladni a Las Vegasi Nagydíjra
Formula 1

Nincs annyi jegy, amit ne tudnának eladni a Las Vegasi Nagydíjra

A Las Vegasi Nagydíj igazgatója szerint nem tudnak annyi jegyet eladni a szezon legdrágább futamára, amennyit nem vennének meg a rajongók.

A Las Vegasi Nagydíj a szezon legdrágább jegyárú futama, mégis úgy kapkodják el a jegyet a szurkolók, mint a cukrot. Renee Wilm azt nyilatkozta, nincs elég jegyük a rajongók kielégítésére.

“A lehető legelképesztőbb élményt akarjuk nyújtani a nézőknek, és egy jó pályát a pilótáknak. Szeretnénk, hogy a csapatfőnökök elégedettek legyenek, ezért a legjobb eseményt próbáljuk összehozni a világon. Viszont nem hiszem, hogy az első évben ez sikerülni fog, ezért mindent, amit idén tanulunk, átültetünk a következő évbe, aztán a következőbe és így tovább.”

“Az első visszajelzések azt mutatják, hogy több állójegyre van igény és a szurkolók nem örülnek, hogy nem tudunk eleget biztosítani belőle. Ez az egyik, amit jövőre figyelembe fogunk venni, de jelenleg az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy lenyugszunk, keményen dolgozunk és emelt fővel várjuk az történéseket.”

A Las Vegasi Nagydíjat november 16. és 18. között rendezik meg. Az eseményt több támadás is érte. Egyeseknek a pálya elhelyezkedésével vagy a nyomvonalával van problémájuk, mások azt állítják, ez csak egy újabb kirakatverseny lesz az amerikaiaknak.

Zak Brown egy bokszmeccsre hívta ki Toto Wolffot a Las Vegas Nagydíjra készülve

Reklám

Forrás: racefans.net  

Releváns cikkek