Quantcast
Legfrissebb híreink
HIVATALOS: Hamilton és Russell marad a Mercedes pilótapárosa
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

HIVATALOS: Hamilton és Russell marad a Mercedes pilótapárosa

Hosszú várakozás után végre megérkezett a bejelentés, Lewis Hamilton és George Russell 2025-ig maradnak a Mercedesnél.

Hónapok óta terjednek pletykák arról, hogy miért húzza ennyi ideig a Mercedes a két pilóta sorsának bejelentését. Nemrég Toto Wolff öntött tiszta vizet a pohárba és mondta el, hogy sok mindent kell újratárgyalniuk a két brittel.

Most végre bejelentették a részleteket. Mindkét pilóta ugyanannyi időre kapott szerződést, 2025-ig. Hamilton azt mondta, hogy azon dolgoznak, hogy újra elsőként végezzenek a bajnokságban.

“Minden nap arról álmodozunk, hogy a legjobbak legyünk, és az elmúlt évtizedet közösen e cél elérésének szenteltük.”

“A csúcson lenni nem egyik napról a másikra vagy rövid időn keresztül történik, elköteleződést, kemény munkát és elhivatottságot igényel, és megtiszteltetés számomra, hogy ezzel a hihetetlen csapattal bekerülhettünk a történelemkönyvekbe.”

“Soha nem voltunk még ennyire éhesek a győzelemre. Tanultunk minden sikerből, de minden kudarcból is. Továbbra is hajszoljuk az álmainkat, folytatjuk a küzdelmet a kihívások ellenére, és újra nyerni fogunk.”

George Russell is felidézte a csapattal való múltját.

“Ezzel a csapattal nőttem fel, amióta 2017-ben csatlakoztam a junior programhoz. Ez az otthonom, és fantasztikus érzés meghosszabbítani különleges kapcsolatunkat 2025-ig. Ennél is fontosabb azonban, hogy nagyszerű volt együtt dolgozni Brackley-ben és Brixworth-ben, hogy fejlődjünk az autónkkal, és előremozdítsuk a fejlődésünket. A hűségük, jövőképük és kemény munkájuk inspiráló.”

Toto Wolff egyértelmű döntésnek nevezte a pilótákkal való hosszabbítást.

“A pilótapárosunk megtartása egyértelmű döntés volt. Nálunk vannak a legerősebb versenyzők a mezőnyben, mindketten döntő szerepet játszanak a csapatban. Az általuk nyújtott erő és stabilitás kulcsfontosságú építőkövei jövőbeli sikerünknek.”

Toto Wolff Lewis Hamilton szerződéséről beszélt

Releváns cikkek