Quantcast
Toto Wolff Lewis Hamilton szerződéséről beszélt
Legfrissebb híreink
Toto Wolff Lewis Hamilton szerződéséről beszélt
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Toto Wolff Lewis Hamilton szerződéséről beszélt

Választ adott arra a kérdésre, hogy miért nincs a szezon első fele után jövő évi szerződése Lewis Hamiltonnak.

Lewis Hamilton gyakorlatilag bármelyik csapathoz leszerződhetne a következő szezonra, ugyanis még mindig nincs szerződése 2024-re a Mercedesnél.

Azonban a csapat meg van győződve arról, hogy a brit pilóta szerződést fog kötni velük, ráadásul a következő két szezonra. A Mercedes csapatfőnökét, Toto Wolffot is kérdezték Lewis Hamilton szerződéséről.

„Nincsen szó a visszavonulásáról. Szerintem volt már jó pár éve arra, hogy máshova menjen. Nálunk már csak a szerződés néhány részének tisztázása történik.”

„Tudom, hogy kicsit fura, hogy ennyi ideig húzzuk, de szimplán csak néhány triviális dolog le kell, hogy legyen tisztázva, és ehhez idő kell.”

„Lewis a kezdetek óta Mercedes pilóta. Isten tudja, 8-10 éves kora óta. AMG-s napellenzője volt, és ahogy múltak az évek, a Mercedes családban maradt.”

Reklám

„Úgy gondolom, hogy a Mercedes szinonímája, a Mercedes pedig az övé. Rengeteg hegyen és völgyön keresztül mentünk együtt, rengeteg szituáció nagyon nehéz volt emberileg, és szakmailag is. A sok pozitív pillanat pedig összekovácsolt bennünket, ezáltal bízunk egymásban, miközben sok vitán is átestünk már. Szerintem egy nagyon erős kötelék van köztünk, ami miatt nagyon lojálisak vagyunk egymáshoz.”

Hamilton 6 egyéni, és 8 konstruktőri világbajnoki címet szerzett a Mercedesszel az elmúlt évtizedben, ezzel uralva a 2014-ben kezdődött hibrid-érát.

Alonso: Az Aston Martinhoz való csatlakozás volt a karrierem legjobb döntése

Releváns cikkek