Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Esős időmérőnek nézünk elébe, de mit várhatunk?
Formula 1

Esős időmérőnek nézünk elébe, de mit várhatunk?

Nagy valószínűséggel a megszokottnál izgalmasabb időmérőnk lesz. Nem csak a szabadedzésen várható eső, hanem az időmérőn is. Nézzünk meg néhány versenyzői nyilatkozatot erről!

idojaras2 | Rajtvonal Magazin
forrás: Köpönyeg

Lando Norrisnak a megszokottnál jobban sikerült a második szabadedzése. Második lett a két Ferrari között. Szerinte nincs esélyük a polera, de esőt sem szeretne. Jelen pillanatban nemet mondanék – az esőre. Csak mert most jó helyzetben vagyunk, és az elvehet tőlem lehetőségeket. Biztosabb lenne, ha száraz maradna, de nincs is ellenemre, mivel tavaly egészen jók voltunk itt az esőben. Az első kanyarig…”- nyilatkozta az M4 Sportnak.

mclaren 1 | Rajtvonal Magazin
forrás: McLaren Facebook

Max Verstappennek ellenkező véleménye van az esőről. “Szárazon szerintem nem vehetjük fel velük a versenyt [a Ferrarival], de esőben talán. Ki tudja?” Úgy gondolja ez nem a Red Bull pályája, de a következő versenye, Spában több esélyük lesz. Csapattársa, Sergio Pérez is hasonló véleménye van: “Nagyon gyorsak. De remélem, hogy holnapra érkezik egy kis eső, ami megkeverheti a kártyákat. Remélem, hogy szombaton az élmezőnyben lehetünk”– mondta az M4 Sportnak.

SI202207290507 news | Rajtvonal Magazin
Peter Fox/Getty Images/Red Bull Content Pool
Slide Up
x

Releváns cikkek