Quantcast
Legfrissebb híreink
Norris: Jól érzem magam, nem leszünk szörnyűek
Lando Norris, McLaren, 2nd position, and Sir Lewis Hamilton, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium
Formula 1

Norris: Jól érzem magam, nem leszünk szörnyűek

Lando Norris szerint a McLarennek jó esélyei vannak a Magyar Nagydíjon.

A nehéz szezonkezdés után, Silverstoneban dobogóra állhatott Lando Norris. Csapattársa, Oscar Piastri pedig negyedik lett. A Brit Nagydíjon a csapat több pontot szerzett, mint az év összes versenyén összevetve.

Norris a mezőnybe visszatérő Daniel Ricciardoval közösen utazott Magyarországra. Mesélt az útról, és a csapaton belüli hangulatról is.

“Jól érzem magam. Mindig jó pódiumra állni. Volt egy hétvégém, hogy minden leülepedjen. Volt egy szuper hétvége, egy hét ünneplés, és egy hét pihenés, csak hogy biztosan készen álljunk a mostani hétvégére. Jó csapatban vagyok, jól teljesítek, sok mindent jól csinálok, csak néhány lépés kell előre az elmúlt néhány hét után.”

“Ma volt egy kis kirándulás Daniellel. Jó újra látni. Úgy értem, idén már sokat láttam, de örülök, hogy újra a kocsiban láthatom. Majd meglátjuk, hogyan csinálja.”

Lando Norrist arról is kérdezték, Silverstone-hoz képest mennyivel lesznek lassabbak a Hungaroringen.

“Nem vagyunk túl jók a lassú kanyarokban, de nem szörnyű a helyzet. Ha visszaemlékszel Monacora, ott sem voltunk rosszak. Azt hiszem, amikor el kell kezdeni a kompromisszumokat kötni, sokkal nagyobb a nyereség a nagy sebességű kanyarokban, mint ha ennyire az alacsony sebességűekre koncentrálunk.”

Zak Brown: Visszatértünk!

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek