Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Ezért lett Norris másodikból hetedik
Lando Norris, McLaren MCL60
Fotó: McLaren
Formula 1

Ezért lett Norris másodikból hetedik

Lando Norris szerint a McLaren későn hívta ki az első esős szakaszban, és ezzel sok helyet vesztett.

A vasárnapi futamon rögtön a rajt után leszakadt az ég és sokan az első kör után kimentek átmeneti esőgumikért. Lando Norris viszont nem tett így, Verstappent és Alonsot követve pályán maradt. Verstappen a egy körrel később kiment, de Norrist csak a harmadik kör végén hívták ki gumit cserélni. A kiállás után 12-ként tért vissza a mezőnybe.

“Rossz döntés volt. Hagytuk, hogy ez megtörténjen az elején. Tudom, hogy néha van ilyen, de azért kicsit jobb munkát is végezhettünk volna.”

“Vannak jó hírek is. Nem akarok csak a negatívumokról beszélni. Jó verseny volt, a második kiállás is jó volt, szóval történtek jó dolgok. Csak az első kiállás volt rossz döntés, ami sok helybe került.”

Norrist arról kérdezték, hogy az első kerékcsere utáni felzárkózásáról mi a véleménye.

“Közel sem tudtam annyit feljönni, mint szerettem volna. A felében nem is tudtam előzni, annyira rosszul mentünk a második szektorban.”

“Azt hiszem, számítottunk erre, ezért jöttem ma idegesen a versenyre. Azt történt, amire gondoltam. Néhány ponton jók voltunk, néhányon szenvedtünk. Ha tisztább versenyünk lett volna, jobb helyen végezhettünk volna.”

“De a Mercedes szerintem egy egészen más szinten volt hozzánk képest. Kevesebbet kopik a gumijuk, és jó az első tapadásuk.”

Ha esik, ha nem, Verstappen nyer – Összefoglaló

Slide Up
x

Releváns cikkek