Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Felipe Drugovich újra beülhet az egyik Aston Martinba
Fotó: Aston Martin F1 Team
Formula 1

Felipe Drugovich újra beülhet az egyik Aston Martinba

Az Aston Martin bejelentette, hogy a teszt- és tartalékpilótájuk, Felipe Drugovich az Olasz Nagydíj első szabadedzésén gyakorolhat az AMR23-mal.

Az F2-es világbajnok Lance Stroll helyére ülhet be pénteken, a szezon leggyorsabb pályáján. Drugovich nem először ül az AMR23-ban, a szezon előtt ő helyettesítette Lance Strollt a csuklótörése után, tavaly pedig Abu-Dzabiban tesztelhetett a csapattal.

“Alig várom, hogy újra az AMR23 volánja mögött ülhessek. Remek volt az autó, amikor a szezon előtti teszteken vezettem, és biztos elképesztő lesz, hogy mennyit fejlődött azóta.”

“Rengeteg időt töltöttem a szimulátorban, segítve az autó fejlesztését, szóval az, hogy élőben is érzem, sokat fog segíteni.”

“Ez arra is fantasztikus lehetőség, hogy megmutassam, mit tanultam eddig. Bahrein óta rengeteg kilométert megtettem, szóval jobban értem, hogyan adjak értékes visszajelzést a csapatnak.”

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack is megszólalt a témában.

“Örülünk, hogy Felipének újabb lehetőséget biztosíthatunk az AMR23 vezetésére. Szezon előtti teszteken bizonyította képességeit, és létfontosságú a hozzájárulása a csapat autófejlesztéséhez.”

“Monza újabb lehetőséget kínál Felipe számára, hogy szorosan együttműködjön a mérnökökkel és a szerelőkkel, és erősítse az önbizalmát. Alig várjuk, hogy együtt maximalizáljuk az edzést.”

Krack szerint az Aston Martin lehet még a második leggyorsabb

Slide Up
x

Releváns cikkek