Quantcast
Legfrissebb híreink
Lewis Hamilton nem gondolja azt, hogy sikerült volna utólérniük a Red Bullt
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Lewis Hamilton nem gondolja azt, hogy sikerült volna utólérniük a Red Bullt

Lewis Hamilton nem hisz abban, hogy a rivális F1-es csapatok a Szingapúri Nagydíjon mutatott siralmas teljesítményük ellenére is áthidalták volna a Red Bull lemaradását.

A Red Bull példátlanul legyőzhetetlen száguldása látványosan véget ért Szingapúrban, Max Verstappen és Sergio Pérez csak az ötödik és nyolcadik helyet tudta megmenteni a sokkoló dupla Q2-es kiesést követően.

A regnáló világbajnokok a szingapúrt megelőző 15 futamot megnyerték, de a Ferrari versenyzője, Carlos Sainz szerezte meg az első nem Red Bull győzelmet 2023-ban, megelőzve a McLaren Lando Norrist és Lewis Hamiltont.

Bár Hamilton nem tudott konkrét választ adni a Red Bull váratlan szingapúri visszaesésére, a hétszeres világbajnok azt gyanítja, hogy már régóta 2024-re összpontosítottak.

“Nem igazán tudom, hogy miért vannak lemaradva, a tempójukat tekintve” – mondta Hamilton.

“De szerintem jó látni, hogy mások, például [a McLaren és a Ferrari] hatalmas tempót diktálnak.”

Reklám

“Jó látni, hogy a Ferrari nagyon felgyorsult, és szerintem ez pozitívum. Valószínűleg, ha belegondolunk, nem fejlődtek. Nyilvánvaló, hogy a McLaren hozott ide egy fejlesztést, mások is hoznak fejlesztéseket.”

“Ők [a Red Bull] a jövő évi autón dolgoznak, szóval kevesebb szélcsatornában töltött idejük van, szóval valószínűleg az idei autó egy részét használják a jövő évihez, ők biztosan előttünk vannak már.”

“Szóval nem, szerintem ez csak egy a dolgok közül. Annyira egyértelműen előrébb járnak, hogy talán ők kevesebbet fejlesztik az autójukat, mi pedig még mindig hajtunk, hogy fejlesszük a mostani autónkat. De majd az idő eldönti.”

Így néz ki az idei, 2023-as Japán Nagydíj menetrendje

Reklám

Releváns cikkek