Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Mike Krack: Lawrence Strollnak nem elég a teljesítményünk
Formula 1

Mike Krack: Lawrence Strollnak nem elég a teljesítményünk

Mesésen kezdte az évet az Aston Martin, de a csapat tulajdonosának és Lance Stroll apjának, Lawrence Strollnak nagyobb ambíciói vannak.

Miután Fernando Alonso mindhárom versenyen így, vagy úgy, de dobogón végzett, elégedetten mehetett szünetre a csapat. Vagyis látszólag elégedetten, ugyanis Lawrence Stroll elvárásai ennél is magasabban tetőznek a csapatfőnök, Mike Krack elmondása szerint.

“A csapat feladata egyértelmű, és Lawrence egy dobogó után sem fél megkérdezni, mikor fogunk nyerni. Persze boldog, hogy ekkorát léptük előre, de ez még nem elég az ambícióinak.”

“Az a jó Lawrenceben, hogy tudja mit akar. Többet vár el tőlünk, így mi is többet fogunk nyújtani.”

Egy győzelem bezsebelése nem semmi eredmény lenne a csapatnak, főleg a Red Bullal szemben, akik eddig minden pályán egyaránt domináltak. Mike Krack úgy érzi, van esélyük erre.

“Három pályán voltuk, három különböző karakterisztikával. Ha ezeken ilyen jól teljesítettünk, bátran állíthatom, hogy a többi pályán is jók leszünk.”

“Viszont nagyon mások a pályák arányai. Itt van például Baku a hosszú egyeneseivel, mellette viszont Monacoban csak kanyarokkal találkozhatunk. Ezek a különbségek mindig változtatnak majd a csatákon.”

Alonso Hamiltonon viccelődött, szerinte kezd öregedni

Forrás: f1.com  

Slide Up
x

Releváns cikkek