Quantcast
Legfrissebb híreink
Verstappen nagy reményekkel várja a Red Bull fejlesztéseit
Formula 1

Verstappen nagy reményekkel várja a Red Bull fejlesztéseit

A Red Bull nem dől hátra, folytatják az autó fejlesztését, ami bebiztosíthatja a riválisokkal szembeni előnyüket.

A vörös bikások a szezon kezdete óta messze dominálják a versenyeket, eddig mindegyik versenyt – beleértve a Sprintet is – valamelyik Red Bull pilóta nyerte, ráadásul az 5-ből 4 versenyen a második helyen is Verstappen vagy Pérez állt.

Bár más csapatok, például a Mercedes is jelentős fejlesztéseket hoz az elkövetkező versenyekre, hogy elkapják a Red Bullt, a világbajnok úgy véli, csapata meg tudja őrizni vezető helyét.

“Megnyugtató előnyünk van, különösen a versenyen. Néha, bizonyos pályákon, bizonyos autók közel vagy előrébb lesznek nálunk, ahogy azt Bakuban is láthattuk a Ferraritól. De ez a versenytempó-előny szerintem kellően nagy jelenleg.”

“Nem mintha mi nem hoztunk volna eddig fejlesztéseket. Szóval remélhetőleg folytatni tudjuk úgy, ahogy most csináljuk.”

A Red Bullnak akkora előnye van, hogy Verstappen megengedhette magának a Miami Nagydíjon, hogy türelmesen előzgessen, nem kellett elsietnie semmit.

Reklám

“Az elején távol maradtam a bajtól, mert a körülöttem lévő emberek igyekeztek a lehető leggyorsabban pozíciókat szerezni az első körben. Viszont, ha tudod, hogy gyors autód van, megvárhatod, míg minden lenyugszik és csak utána kezded el egyesével előzni őket.”

“Nagyon jól működött az autó. Egyszer hárman voltunk egymás mellett az egyenesben, az nagyon szórakoztató volt.”

Forrás: racefans.net  

Releváns cikkek