Quantcast
Legfrissebb híreink
Oscar Piastri hízelgőnek tartja Eddie Jordan megjegyzéseit
Fotó: McLaren
Formula 1

Oscar Piastri hízelgőnek tartja Eddie Jordan megjegyzéseit

Oscar Piastri elismeri, hogy hízelgőnek találja a legendás F1-es csapattulajdonos, Eddie Jordan megjegyzéseit, amelyek szerint a Red Bull jövőbeli ülését hozzák kapcsolatba vele, de azt mondja, boldog a McLarennél.

Jordan nemrég azt állította, hogy szerinte Piastriban megvan a potenciál, hogy kihívója legyen Max Verstappennek, miután az ausztrál teljesítménye az újonc F1-es szezonjában elkápráztatta őt.

Azt is felvetette, hogy Piastri a Red Bull következő jelöltjeként tűnhet fel egy jövőbeli szezonra, tekintve, hogy az ex-Red Bull-pilóta Mark Webber menedzseli.

Piastrit a Belga Nagydíjon kérdezték Jordan megjegyzéseiről, ahol ismét lenyűgözte a versenyzőt azzal, hogy Verstappen mögött a második helyen végzett a sprintfutamban.

“Hízelgőek ezek a megjegyzések. Nagyon boldog vagyok ott, ahol vagyok” – mondta Piastri.

“Mindig jó, ha ilyen módon beszélnek rólam, szerintem a szezonom nagyrészt elég jól sikerült, szerintem határozottan voltak hibák vagy pillanatok, amiket bárcsak újra megismételhettem volna, de utólag nagyon könnyű ilyeneket mondani.”

“Elégedett vagyok azzal, ahol vezetés szempontjából tartok, még mindig van mit fejlődnöm, van mit tanulnom.”

“Van egy nagyon erős csapattársam [Lando Norris], akitől tanulhatok, aki már azzal is nagy segítségemre van, hogy viszonyítási alapként szolgál, hogy visszanyerjem a sebességemet.

“Boldog vagyok ott, ahol vagyok.”

A 22 éves versenyző az idei szezon eddigi egyik kiemelkedő teljesítményt nyújtó versenyzője, aki jelenleg 34 ponttal a 11. helyen áll a bajnokságban, három hellyel és 35 ponttal lemaradva McLaren-es csapattársa, Lando Norris mögött.

Christian Horner börtönbüntetéshez hasonlítja a Mercedes domináns éveit

Releváns cikkek