Quantcast
Legfrissebb híreink
Íme a lista, hogy kik fognak vezetni a bahreini tesztek során
Fotó: Haas F1 Team
Formula 1

Íme a lista, hogy kik fognak vezetni a bahreini tesztek során

A Forma-1-es csapatok mostanra nyilvánosságra hozták az előzetes felállások többségét a 2023-as szezon előtti egyetlen tesztre, Bahreinben, amely ezen a héten csütörtöktől szombatig tart.

A mindössze háromnapos előszezoni teszteléssel a versenyzők többnyire egy-egy másfél napot kapnak az autóban a jövő hétvégi szezonnyitó, a Bahreini Nagydíj előtt.
Míg a legtöbb csapat már elkötelezte magát a teljes három napra vonatkozó előzetes terv mellett, a Ferrari egyelőre csak az első napra vonatkozó szándékát jelentette be, miszerint délelőtt Carlos Sainz, délután pedig Charles Leclerc fog rajthoz állni.

Az Aston Martin is nyitva hagyja a lehetőségeket egyelőre, miután a kerékpáros balesete miatt Lance Stroll nem vehet részt a teszten.
A tartalékpilóta és Forma-2-es bajnok Felipe Drugovich kapja a délelőtti nyitóedzést, mielőtt átadná a helyét Fernando Alonsónak.
Az Aston Martin reményei szerint Stroll a jövő héten, Sakhirban már versenyezhet, de arra az esetre, ha nem sikerülne, akkor Drugovichnak átvennie a helyét. Stroll sérüléseinek jellegét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A csapatok tervei valószínűleg változni fognak a tesztek előrehaladtával, különösen, ha bármilyen gyermekbetegség lép fel, ami kilométerekbe kerül egy versenyzőnek, mind a csapatnak.

Csütörtök délelőttCsütörtök délutánPéntek délelőttPéntek délutánSzombat délelőttSzombat délután
FerrariSainzLeclerc----
Aston MartinDrugovichAlonso----
AlphaTauriTsunodade VriesTsunodade Vriesde VriesTsunoda
AlpineGaslyOconOconGaslyGaslyOcon
Haas HülkenbergMagnussenMagnussenHülkenbergHülkenbergMagnussen
McLarenPiastriNorrisNorrisPiastriPiastriNorris
MercedesRussellHamiltonHamiltonRussellRussellHamilton
WilliamsAlbonSargeantSargeantSargeantAlbonAlbon
Red BullVerstappenVerstappenPérezVerstappenVerstappenPérez
Alfa RomeoZhouBottasZhouZhouBottasBottas

 

Forrás: the-race.com  

Releváns cikkek