Quantcast
Legfrissebb híreink
Toto Wolff próbálja meggyőzni a Williamst, hogy Mick Schumacher kerüljön Logan Sargeant helyére
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Toto Wolff próbálja meggyőzni a Williamst, hogy Mick Schumacher kerüljön Logan Sargeant helyére

Toto Wolff állítólag próbálja meggyőzni a Williamst, hogy szerződtesse Mick Schumachert Logan Sargeant helyére.

James Vowles aki mellesleg Wolff régi bizalmasa volt a Mercedesnél, azt mondják neki, hogy az idény közepén menessze el az egyik versenyzőjét Schumacher javára.

Sargeant, az újonc amerikai pilótát a jelentés ingatagnak írja le.
A Forma-1-es karrierje nem indult jól – ő és Nyck de Vries az egyetlen két pilóta, aki öt nagydíj után még mindig pont nélkül áll.

Alex Albon, Sargeant tapasztaltabb csapattársa azonban csak egyetlen ponttal rendelkezik.

A Mercedes csapatfőnöke, Wolff azonban a Vowles-szel való személyes kapcsolatát használja fel arra, hogy Schumacher visszatérését a rajtrácsra megszervezze – állítja a jelentés.

Schumachert a Haas a tavalyi szezonban Günther Steiner ejtette ki a mezőnyből, így idén ülés nélkül maradt, de a Mercedes harmadik pilótájaként lépett elő, annál a csapatnál, ahol legendás édesapja, Michael Schumacher befejezte pályafutását.

Viszont egy teljes munkaidős versenyzői ülés továbbra célja a fiatalabbik Schumachernek, akinek a nyáron lehetőség nyílhat a Williamsnél.

Sargeantnek még három nagydíj – Emilia-Romagna, Monaco és Spanyolország – áll rendelkezésére, hogy meggyőzze a Williamst, mielőtt újraértékelik a csapatban betöltött szerepét.

Wolff: Az imolai fejlesztés majd megadja a választ, hogy miért ennyire “mérgező” a W14

Forrás: crash.net  

Releváns cikkek