Quantcast
Legfrissebb híreink
Ebben kell fejlődnie a Mercedesnek Hamilton szerint
Formula 1

Ebben kell fejlődnie a Mercedesnek Hamilton szerint

Lewis Hamilton úgy hiszi, ha a Mercedes kihívás elé akarja állítani a Red Bullt, meg kell változtatniuk az autó bizonyos jellemzőit.

A Mercedes az elmúlt versenyeken visszatért formájába, miután a szezon első jelentősebb frissítési csomagját elhozták Monacóba. Azóta Hamilton második lett Spanyolországban, majd legutóbb Montrealban harmadik lett. A csapat visszatérése sokakban reményt keltett, hogy majd kihívhatják a Red Bullt a győzelemért folytatott harcban. De a Kanadai Nagydíjat követő sajtótájékoztatón Hamilton azt mondja, hogy van néhány dolog, aminek változnia kell ahhoz, hogy ez megtörténjen.

“Az autónak vannak olyan elemei, amelyek nyilvánvalóan másnak tűnnek, de egyszerűen csak egy kicsit nagyobb leszorítóerő van az autón.”

“De az autó főbb jellemzői nagyon hasonlóak az év elejihez. Szóval sok mindent le kell még cserélnünk. Ez határozottan nem az az autó, amelyik képes lesz legyőzni a Red Bullt. És most, ezen kell dolgoznunk”

Mikor Montrealban megkérdezték, hogy a Red Bull és Verstappen előnye frusztráló-e számára, Hamilton elmondta: “Ez mostmár nem frusztráció, ha valaha is az volt.”

“Ez van, és nem tudok mit tenni a fantasztikus teljesítményük ellen. Valószínű, hogy idén minden futamot megnyernek, hacsak az Astonok és mi nem teszünk sokkal nagyobb teljesítményt az autóinkba, vagy az ő autójuk nem ér célba.”

“A szabályozássokkal nem könnyű megtalálni azt a teljesítményt, amellyel rendelkeznek. És csak abban reménykedem, hogy valamikor egy kicsit magasabb szintre jutunk, hogy visszatérhessünk a 2021-es jó versenyeinkhez. Ha mindhárman egy szuperszoros csatában harcolnánk, az beteg lenne.”

Wolff: Érezzük, ahogy az autó összeáll

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek