Quantcast
Legfrissebb híreink
A Red Bullnál járt Hülkenberg a Belga Nagydíjon
Fotó: Glenn Dunbar / LAT Images / Haas F1 Team
Formula 1

A Red Bullnál járt Hülkenberg a Belga Nagydíjon

Kiszúrták Nico Hülkenberget a Haas F1-es versenyzőjét, amint a Belga Nagydíj hétvégéjén meglátogatta a Red Bull motorhome-ját.

Hülkenberget, aki idén tért vissza az F1-es rajtrácsra a Haasszal, éppen a Red bull felé tartott, amikor a Sky Sports műsorvezetője, Natalie Pinkham meglátta őt, és megkérdőjelezte a kiruccanás okát.

“Érdekel, hogy Nico Hülkenberg [miért] sétált csak úgy el mellettünk, hogy a Red Bullhoz menjen. Mi folyik ott?”- mondta Pinkham az F1 Nation podcastben.

Az F1 Nation vendége és elismert holland újságíró, Erik van Haren azonban gyorsan hideg vizet öntött minden olyan felvetésre, hogy Hülkenberg a Red Bullhoz akarna költözni.

“Szerintem nagyon jó a kapcsolata a Verstappen-táborral, és szerintem Max itt van a magánrepülőjével, Nico pedig Monacóban él, talán ez az oka, hogy ott volt. Mert a táskája már nála van, és átöltözött, szóval szerintem ez az oka, de ezt ellenőrizhetjük” – vetette fel van Haren.

Bár kétségbe vonta az F1-ben való összefogást, van Haren felvetette, hogy Max Verstappen és Hülkenberg összeállhatna egy jövőbeli Le Mans-i 24 órás támadásra.

“Nico és Max jól kijönnek egymással, szerintem, ha nem is lesznek csapattársak a Forma-1-ben, nem kell meglepődni, ha néhány év múlva talán együtt indulnak a Le Mans-i 24 óráson.”

A 35 éves német az F1-es visszatérése során több figyelemfelkeltő előzéssel nyűgözte le a versenyzőket a kvalifikáción, többek között egy lenyűgöző körrel, amely elég volt a második helyhez Kanadában.
Hulkenberg kiemelkedő kvalifikációs teljesítményét a Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko is megjegyezte, aki szerint Sergio Pérez és Hülkenberg kombinációja lenne a tökéletes csapattárs Verstappen számára.

Pereznek nehézséget okozott, hogy egy körön keresztül felvegye a versenyt Verstappennel, és nemrégiben öt egymást követő versenyen szenvedett úgy, hogy nem volt Q3-as szereplése.

“Ők ketten lennének a tökéletes kvalifikációs és versenykombináció” – mondta Marko a Motorsport-Totalnak.

Marko azonban látszólag kizárta a 2024-es pilótacserét, mivel látszólag megerősítette, hogy Pérez helye biztos.

“Pérezzel 2024 végéig van szerződésünk. Ő a második a világbajnokságban. Miért lenne szükség intézkedésre?”

Frederik Vesti a Mexikói Nagydíj szabadedzésén fog debütálni a Mercedesszel

Forrás: crash.net  

Releváns cikkek