Quantcast
Stroll kinevette az ő teniszezésével kapcsolatos pletykákat
Legfrissebb híreink
Stroll kinevette az ő teniszezésével kapcsolatos pletykákat
Fotó: Aston Martin F1 Team
Formula 1

Stroll kinevette az ő teniszezésével kapcsolatos pletykákat

Lance Stroll nevetségesnek nevezte a feltételezéseket, amelyek szerint a Forma-1-ből való kilépés és a tenisz világában való újraindulás küszöbén állna.

A gondolat az elmúlt napokban a közösségi médiában terjedt el, és a Sky F1 kommentátora, David Croft is megemlítette.

Stroll idén nehezen tudta felvenni a versenyt Aston Martinos csapattársával, Fernando Alonsóval, ami egyesek szerint arra engedett következtetni, hogy talán átgondolja a jövőjét. A 24 éves versenyző azonban határozottan állítja, hogy nem fog egyhamar sportágat váltani.

„Nos, ha már turnézni megyek, akkor jobb, ha egy kicsit dolgozom a fonákomon, mert szerintem még nem vagyok azon a szinten” – viccelődött, amikor a pletykákról kérdezték.

„Úgy értem, szeretem azt hinni, hogy elég jó vagyok. De még nem tudom, hogy készen állok-e arra, hogy [Novak] Djokovic és [Carlos] Alcaraz ellen lépjek pályára.”

„Mintha Crofty vagy valaki más találta volna ki ezt. Megivott néhány sört a kanapén [augusztus elején], és a teniszjátékomon gondolkodott. Nem is tudom!”

Reklám

„Meg kell kérdezni őt. Ez egy furcsa ötlet volt. Nem tudom, honnan jött ez az ötlet. Nagyon kreatív volt. De igen, nem igazán gondoltam még arra, hogy a teniszt karriert kezdejk.”

Az Autosport kérdésére, hogy el tudja-e képzelni, hogy egy nap felébred, és úgy dönt, hogy abbahagyja a versenyzést, Stroll azt sugallta, hogy minden versenyző számára eljön ez az idő.

„Egy nap mindannyian felébredünk, és meghozzuk ezt a döntést, szerintem minden versenyző a rajtrácson. De most a versenyre gondolok. Az biztos, hogy folytatni akarom a versenyzést. Ez az, amit szeretek csinálni.”

Stroll a 11. helyről indul a Holland Nagydíjon, miután elismerte, hogy a Q2-ben nem egészen jól időzítette az új gumikra való váltást.

„Azt hiszem, egy kicsit korán váltottunk a Q2-ben az utolsó szett intermediate gumikra, amikor a pálya felszáradt és a legjobb volt. A harmadik körünkön voltunk azon a gumin, és éreztem, hogy a gumik kopását a pálya száradása által, szóval nem igazán a megfelelő időpontban volt a legjobb a gumik cseréje.”

Reklám

„Minden erről szólt. Úgy értem, ezek azok a dolgok, amiket pontosan kell csinálnod. Tudod, néha jól sikerül. Csak egy kicsit elhibáztam. A változó körülmények mindig kemények. De jól éreztem magam az autóban. Azt hiszem, [vasárnap] jó versenyünk lehet.”

Gasly: A Williams már nem lassú autó és fájdalmas versenyezni ellene

Releváns cikkek